Norwegian coffee roastery in Matkvartalet, Hamar, Norway
Om oss

Mjøsen kaffe

Mjøsen kaffe - Speciality Coffee Roastery in Hamar, Norway

Mjøsen kaffe er et kaffebrenneri på Hamar som ble startet av Marius og Sverre i 2019. Etter hvert ble Dave med på laget.

Mjøsen kaffe er et kaffebrenneri på Hamar som ble startet av Marius og Sverre i 2019. Etter hvert ble Dave med på laget. Vi brenner spesialkaffe i lys, nordisk stil. Spesialkaffe har særlig fokus på opprinnelsessted og smakskvalitet. Det betyr at kaffen blir mye bedre, at du kan spore den tilbake til stedet den ble produsert og at bonden får bedre betalt.

I 2021 fikk Mjøsen kaffe NM-bronse i kaffebrenning, i konkurranse med etablerte og flinke kaffebrennerier fra hele Norge.

Mjøsen kaffe driver ikke egen kafé, men selger kaffebønner til utsalg, kafeer og privatpersoner. Du finner oss i Matkvartalet sentralt i Hamar.

Teamet

Meet The Team

Marius Monssveen

Kaffegæern spilloppmaker med mange baller i lufta. VM-sølv i kokekaffe. Fra Ring i Ringsaker. Jobber til daglig som kiropraktor. Favorittbrygger: V60

Sverre Berg Lutnæs

Sverre Berg Lutnæs

Nysgjerrigper med sans for kaffe og håndverk. NM-gull i dark ale i hjemmebrygging. Også fra Ring i Ringsaker. Jobber til daglig med kommunikasjon. Favorittbrygger: Delter coffee press

David Alsybury

Dave Alsybury

Irsk baristaguru med velutvikla smakssans. Koronaflyktning fra London, som heldigvis havna på Hamar. Kan det meste som er digitalt. Trener på å snakke norsk. Favorittbrygger: Aeropress

Mjøsen kaffe kurs

Join us on one of our coffee brewing courses

NM-finale i kaffebrenning

3rd Place National Finalist

Play Video

National Coffee Roasting Championship Finals 2021

Marius Monssveen represents Mjøsen kaffe at the Norwegian National Coffee Roasting Championship Finals 2021 at Espressospesialisten in Oslo.

Shopping cart
Sign in
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.