Mjøsen kaffe

Contact Us

Ofte stilte spørsmål

Frequently Asked Questions

Vi pleier å brenne 1-2 ganger i uka, avhengig av hvor mange bestillinger vi får. Pr nå er tirsdag vår normale brennedag. Vi pakker og sender kaffen samme uke, og så tar det normalt 3-4 dager i postgang før kaffen er hos deg.

Vi anbefaler sterkt at du kverner kaffen selv. Det gir bedre holdbarhet, bedre kaffe og du kan tilpasse kverningsgraden ut fra hvordan du liker kaffen din. Hvis du likevel ønsker at vi kverner for deg kan vi gjøre det, men tilbyr kun filtermalt. Det kan du bruke på kaffetrakter, presskanne og kokekaffe. Skriv det inn som kommentar når du bestiller.

Ja, du kan kjøpe et abonnement til deg selv eller som gave til noen som vil sette pris på jevnlig påfyll av ferskbrent kaffe. Du kan velge fra 1 til 3 poser i måneden. Vi plukker ut en kaffe fra vårt sortiment slik at det varierer hvilken kaffe som sendes ut fra måned til måned.

Vi sender foreløpig kun til Norge, men jobber med å få på plass en ordning for å sende internasjonalt. Sjekk gjerne innom nettsida om en måned eller to, så håper vi å ha dette i orden.

Det er alltid hyggelig med besøk i brenneriet! Men akkurat når vi brenner kaffe må vi ha fullt fokus, sånn at resultatene holder kvaliteten vi ønsker. Vi har store vinduer i brenneriet, så du kan følge med på hva vi gjør. Vi pleier å brenne på tirsdager hvis du er nysgjerrig.

Vi starter med kaffekurs hvor du kan få basiskunnskap om kaffe og lære deg å smake forskjellen på ulike kaffetyper. Vi starter høsten 2021 og legger ut informasjon om dette på nettsida og Instagramkontoen vår. Vi gleder oss til å få deg på kurs.

Kontakt oss

Use this form to contact us

    Vår beliggenhet

    Matkvartalet, Hamar